News.ua


Глядачі побили кікбоксера після його підлого нокауту

Июнь 12
14:51 2017

Після бою вірменина Артура Григоряна і голландця Мертела Гроенхарта на турнірі Glory 42, який відбувся в Парижі (Франція) трапився неприємний інцидент.

Гроенхарт нокаутував Григоряна в момент, коли той відвернувся і попрямував до свого кута. Це сталося, коли Григорян пропустив удар коліном в голову і, не захищаючись, пішов у свій кут. Відзначимо, що рефері не зупиняв поєдинок, раунд не завершився, однак той з невідомих причин опустив руки і припинив бій. Гроенхарт наздогнав і вдарив справа, після чого Григорян впав в глухий нокаут.

Гронхарт став святкувати перемогу і забрався на канати, коли на ринг вискочили два вболівальника і напали на переможця. Вони встигли нанести йому кілька ударів руками. Їх зупинили тренери голландця і організатори турніру.

Коментатор Тодд Гриша назвав те, що відбувається однією з найбільш божевільних речей, які йому доводилося бачити в спорті.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, екс-боєць UFC засуджений до довічного ув'язнення.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Грузия продлила срок безвизового пребывания для украинцев

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua