News.ua


Ф’юрі скинув вагу і активно працює в спортзалі

Июль 04
11:23 2017

Пітер Ф'юрі, дядько і тренер екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі, який втратив свої титулИ через проблеми з допінгом і наркотиками, заявив, що сподівається на швидке повернення свого племінника, який вже скинув вагу, в професійний бокс.

За словами Пітера Ф'юрі, Тайсон поки не може планувати дату свого першого бою після повернення, оскільки все ще чекає на рішення Британського антидопінгового агентства.

"Ми сподіваємося, що Тайсон повернеться. Наші юристи працюють над цим, і ми просто чекаємо, коли отримаємо зелене світло. На даний момент Тайсон працює, повернувся в спортзал, скинув вагу. Думаю, що зараз люди, коли він не боксував тривалий час, розуміють, як багато він приніс в бокс як всередині рингу, так і поза ним. Він потрібен боксу, і він повернеться", — передає слова Пітера Ф'юрі Sky Sports.

Нагадаємо, Ф'юрі сподівається повернути боксерську ліцензію найближчим часом, і запевняє, що ніколи не приймав допінг.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ф'юрі назвав ідеального суперника для себе.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Курс валют на 19.04.2024: доллар снова дорожает

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua