News.ua


Футбольний клуб Ворскла підписав першого новачка

Июнь 17
15:34 2017

У п'ятницю, 16 червня, полтавський футбольний клуб Ворскла вийшов з відпустки. Останніми новинами з табору команди поділився головний тренер полтавців Василь Сачко.

— Ми вже підписали контракт з нападником Шахтаря Владиславом Кулачем, подивимося ще кількох хлопців. Пріоритетні позиції — фланговий півзахисник і форвард.

У М'якушка і Хльобаса завершився строк оренди. Новий наставник киян Олександр Хацкевич добре знайомий з можливостями цих виконавців. Тепер все залежить від них. У Динамо зараз довіряють молодим вітчизняним гравцям, за ними — майбутнє нашого футболу.

Омолодження складу? Постараємося витримати баланс між досвідом і молодістю. У минулому сезоні у нас дебютувало в основі чимало вихованців клубу. Чекаємо стабільності від них і прогресу — від інших хлопців.

Щодо підготовки, тиждень попрацюємо в Полтаві — у нас на базі для цього є всі умови. Зіграємо контрольний матч з ФК Полтава в рамках 10-річчя наших земляків, а 25 червня вирушимо в Словенію, в те місце, де ми проводимо збори ось уже п'ятий рік. Там у нас заплановано чотири спаринги з хорватськими, румунськими та словенськими колективами, — цитує Сачка Zbirna.com.

Нагадаємо, раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що футбольний клуб з Кам'янського зберігає шанси продовжити виступи в УПЛ.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Юрій Мороз назвав склад збірної України U16 на турнір розвитку УЄФА

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua