News.ua


Формула-1: Переможець Гран-прі Сінгапуру прокоментував свій успіх

Сентябрь 18
23:10 2017

Пілот Мерседеса Льюїс Гемільтон, який став переможцем Гран-прі Сінгапуру, підвів підсумки непростої гонки.

"Ми вперше брали участь в дощовій гонці на цій трасі, так що випробування було дійсно дуже, дуже непростим. Насправді, по ходу гонки в голові постійно сиділи думки про Айртона Сенну — про Гран-прі Монако, коли він лідирував, а потім врізався в стіну. Я дуже старався, щоб зі мною такого не сталося. Айртон наче говорив зі мною під час гонки: "Зберігай концентрацію і все буде нормально".

Зазвичай під час дощу у тебе починають виникати побоювання, ти починаєш трохи нервувати, оскільки траса стає складнішою в будь-якому випадку. До того ж, ми ніколи ще не виступати в дощ на Гран-прі Сінгапуру. Але я був радий дощу. Думаю, в пелотоні є кілька людей, яким особливо подобаються дощові гонки. На мій погляд, дощова гонка — це можливість забезпечити ключову різницю за рахунок пілотажу. І мені вдалося це зробити. Дощ зрівнює можливості і починається справжня гонка — а це мені і подобається", — цитує пілота autosport.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що триразовий чемпіон Формули-1 відпочив з красунями в нічному клубі.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Урсула фон дер Ляєн: Ми не можемо ігнорувати, що Росія становить загрозу для Європи

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua