News.ua


Формула-1: Переможець Гран-прі Австрії продемонстрував неймовірну реакцію

Июль 10
15:04 2017

Тріумфатор Гран-прі Австрії, пілот Мерседеса Валттері Боттас, відзначився відмінною рекцією під час старту гонки.

Фінський спортсмен зумів неймовірно швидко зреагувати на згаслі вогні світлофора, що дало йому комфортну перевагу над іншими пілотами, і в підсумку допомогло дістати перемогу на етапі.

Пілот Феррарі Себастьян Феттель настільки здивувався, що попросив свою команду звернутися в ФІА і перевірити, чи не зробив Боттас фальстарт.

"Мене це відволікло — на мій погляд, він зробив фальстарт. Я був впевнений, що так і було. Але судити, звичайно, не мені з мого боліда", — заявив Феттель відразу після фінішу.

Цікаво, що в регламенті Формули-1 немає чіткого формулювання правила фальстарту, тому, як правило, стюарди просто дивляться за тим, чи почав болід рух до того, як погасли вогні світлофора.

У підсумку, після перегляду відеоповтору стало відомо, що реакція Боттаса склала 0,201 секунди. Тому стюарди не знайшли в діях пілота Мерседеса нічого, що порушило регламент.

"Головне — що болід рушив, коли згасли вогні. Ти завжди знаєш, в який приблизно момент це станеться, тому й реагуєш. І тут все коливається між вгадування і відмінною реакцією. Я дуже здорово зреагував, мало не найкраще в кар'єрі", — зазначив сам Боттас.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що фінський гонщик Формули-1 став переможцем Гран-прі Австрії.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Польщі викрили агента, який пропонував спецслужбам РФ замах на Зеленського — СБУ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua