News.ua


Екс-капітан Дніпра розкритикував Коломойського за те, що він зробив з клубом

Август 07
10:34 2017

Колишній капітан і багаторічний лідер Дніпра, який нині виступає за чеську Славію, Руслан Ротань, розповів про те, як вирішив переїхати в інший чемпіонат, а також прокоментував створення нової команди в Дніпрі.

"Звичайно, важко було залишати Дніпро. Всю кар'єру провів в Україні, а тут приїхав дідусь на старості пограти в європейський чемпіонат. Славія — це дуже хороша команда. У клубі новий інвестор з Китаю, пішли великі вливання, і не тільки в Славію. Думаю, років через два-три в Чехії буде серйозний чемпіонат.

А СК Дніпро-1 має якесь відношення до Дніпра? Для мене є тільки Дніпро, в якому я грав, а іншого я не знаю. Так, туди переходили хлопці і тренери, але їм нікуди подітися. Я дивлюся на це з іншого боку. Коломойський — це досить впливова людина в Україні і світі. Він власник клубу і знає, що робить, і це його право. Для мене Дніпро — це не просто назва, а клуб, який в моєму серці назавжди. Мені, як футболісту, це не зрозуміло, а йому, як президенту клубу, зрозуміло. Коломойський робить те, що хоче. З його думкою я не згоден", — заявив футболіст в Еферія програми Профутбол.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що екс-капітан Дніпра сподівається зіграти за збірну України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Володимир Огризко, ексглава МЗС України, керівник Центру досліджень Росії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua