News.ua


Екс-капітан Барселони розповів, у чому причина домінування Реала

Июль 20
09:21 2017

Колишній капітан і лідер Барселони, який нині виступає за арабський клуб Аль-Садд Хаві поділився своєю думкою, чому Реал в останні сезони перевершує каталонський клуб.

"Реал зробив дуже хороші придбання. В даний час мадридці домінують у всіх аспектах гри — в контратаках, позиційних атаках, володінні м'ячем і переході з атаки в оборону. У них надзвичайно хороший підбір швидких, потужних гравців, які вірять в Зідана.

В цілому можна сказати, що Барселона проспала. Їй потрібно посилити свою академію і її модель гри. Перш ніж потрапити в першу команду, молоді футболісти повинні обов'язково навчитися грати в стилі, відповідному до концепції клубу.

Мені подобається, що Барселона зробила ставку на Вальверде (новий тренер Барселони — прим.). Він готовий до цієї роботи, має багатий досвід, знайомий з клубом, так що у нього повинно вийти", — сказав Хаві.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що легендарний хавбек прийняв рішення завершити кар'єру.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Байден може підписати закон про допомогу Україні вже сьогодні — ОП

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua