News.ua


Екс-гравець Динамо образився на керівництво Арсенала

Июль 25
11:00 2017

Колишній гравець Карпат і Динамо який нині виступає за лондонський Арсенал, Лукас Перес, затаїв образу на керівництво Канонірів.

Як повідомляє Sky Sports, вся справа в тому, що у іспанця без його відома відібрали його 9-й номер і віддали зірковому новачкові Александру Ляказетту. Тепер Перес остаточно вирішив покинути клуб цього літа.

28-річний форвард ще раніше був незадоволений своєю кількістю ігрового часу і ще взимку планував переїхати в Китай, проте тоді керівництво Канонірів відмовилося його відпускати.

За інформацією джерела, Перес все ще розраховує на шанс виступити на ЧС-2018 за збірну Іспанії, тому заявив Арсеналу, що хотів би перебратися в Депортіво. При цьому він прямо сказав керівництву Канонірів, що відчуває себе обдуреним після всієї цієї історії з ігровим номером.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що голкіпер Арсеналу зламав кістки футболістові Челсі.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Глава МЗС Естонії про ракетну атаку по Дніпру: Ми могли цьому запобігти, але не змогли

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua