News.ua


Екс-чемпіон світу розповів про спаринг з Макгрегором

Июль 22
10:51 2017

Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях і спаринг-партнер Конора Макгрегора (21-3) Пол Маліньяджі (36-8, 7 КО) розповів про спільну роботу з ірландцем. Американець вважає Макгрегора здатним і потужним суперником.

"Вісім раундів, хороша робота. Не можу багато чого розповісти, але Макгрегора точно не назвеш пустушкою. Він прекрасно знає, чого хоче, і як хоче це зробити. Конор, звичайно, не звичний боксер, але він здатний, і його міць дійсно хороша. А ось чи буде вона ефективною – залежить лише від нього. Але, повторюся, він далеко не пустушка", – передає слова Маліньяджі NYFights.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгргор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер. А менеджер Макгрегора впевнений, що Конор потрясе весь світ.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Мейвезер визнав перевагу Макгрегора.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Курс валют на 19.04.2024: доллар снова дорожает

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua