News.ua


Джошуа застерігають від зіркової хвороби

Июль 24
12:59 2017

Чотириразовий чемпіон світу в суперважкій вазі, легендарний американський боксер Евандер Холіфілд, вважає, що британець Ентоні Джошуа повинен наполегливо тренуватися, щоб в потенційному реванш з Володимиром Кличком знову здобути перемогу, а також радить йому забути про Тайсона Ф'юрі.

Як зазначив Холіфілд, бій з Ф'юрі не допоможе Джошуа в професійному зростанні і досягненні своєї мети стати домінуючою силою в суперважкому дивізіоні. "Джошуа повинен думати про свій імідж. Йому не потрібно битися проти суперників на кшталт Ф'юрі, які багато говорять і виглядають в іншому світлі. Джошуа говорив про те, що хоче стати першим боксером-мільярдером, і якщо він говорив це серйозно, йому знадобляться гучні і великі бої. Ф'юрі – не той, хто потрібен Джошуа", – цитує Холіфілда The Sun.

Холіфілд був здивований перемогою Джошуа над Кличком в поєдинку 29 квітня, але вважає, що для виграшу в українця в можливому реванші британцеві треба наполегливо працювати. "Це був би чудовий бій, але Джошуа повинен побоюватися зоряної хвороби. Він повинен гнати геть такі думки: "Цього разу мені не потрібно так важко працювати, я довів, що можу перемогти його, і зможу зробити це знову".

Нагадаємо, WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Реванш Кличко — Джошуа може бути підтверджений найближчим часом.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Джошуа назвав свого головного конкурента в дивізіоні.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Глава МЗС Естонії про ракетну атаку по Дніпру: Ми могли цьому запобігти, але не змогли

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua