News.ua


Джошуа розповів про свої секрети підготовки та відновлення

Июль 05
11:36 2017

Чемпіон світу за версіями WBA, IBF і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа в інтерв'ю Sky Sports розповів про свої секрети підготовки, харчування та відновлення після бою, а також зізнався, чим захоплюється орім боксу.

Як розповів Джошуа, зазвичай на відновлення після бою йому потрібно дві-три тижні. Правда, якщо поєдинок був складним, то період відпочинку може затягнутися.

"Все залежить від менталітету. Хтось хоче відпочивати довше, комусь вистачає тижня. Багато що залежить від тренувального табору. Ми всіх проходимо через важкі етапи підготовки, працюючи на межі. Якщо у вас був легкий бій, вам потрібно відійти від тренувального табору, і для цього будуть потрібні дві-три тижні. Але якщо у вас були важкий бій і важкий тренувальний табір, відпочивайте довше. Тримайте своє тіло у формі, але не боксуйте і не спарингуйте, тому що ви виснажені, і вам потрібно дати організму відновитися", – розповів Джошуа.

Як зазначив Джошуа, повернувшись в спортзал після відпочинку, важливо звернути увагу на кардіо-тренування. "Наприклад, робота на велотренажері або їзда на велосипеді. Кардіо-тренування знімає тиск з ваших суглобів. Плавання – теж добре. Цей вид спорту зміцнює м'язи, тримає їх в тонусі, допомагає серцево-судинній системі. До того ж ви не скачете по вулиці, а просто підтримуєте своє тіло в формі. А ось з роботою з обтяженнями краще почекати. Мінімум – чотири тижні відпочинку. Коли ви воюєте на рингу, то даєте максимальне навантаження на всі м'язи, тому вам треба дати їм відпочити, перш ніж знову почати тренування".

Джошуа також розповів, що окрім боксу захоплюється і іншими видами спорту: "Дуже хороший футбол. Люблю бадмінтон, настільний і великий теніс. Пробував сквош і баскетбол. Що подобається більше? Настільний теніс".

Нагадаємо, WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Промоутер Джошуа заявив, що все йде до того, що реванш з Кличком відбудеться.

Джошуа вже приступив до повноцінних тренувань після бою з Кличком.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Джошуа втомився чекати, коли Кличко прийме рішення щодо реваншу.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Херсонщині запрацював мобільний центр зайнятості

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua