News.ua


Джошуа обізвали дівчиськом і несерйозним суперником

Июль 21
15:56 2017

Джей Хіменес, який представляє інтереси кубинського супертяжа Луїса Ортіса, заявив, що його підопічний схвильований можливістю провести поєдинок з чемпіоном світу за версією WBC Деонтеєм Уайлдером, а також пояснив, чому скептично ставиться до володаря титулів WBA IBF IBO Ентоні Джошуа.

За словами Хіменеса, Джошуа просто уникає навіть гіпотетичної можливості зустрітися з Ортісом, а Уайлдер – набагато серйозніший суперник, ніж британець.

"Ортіс дуже схвильований таким шансом. Він дійсно хоче бою з Уайлдером. Він знає, що це небезпечний бій, тому що у Деонтея є свій стиль. Луїс впевнений, що як суперник Джошуа набагато простіший. Уайлдер ж з його дикими ударами непередбачуваний. Ми віримо, що Уайлдер не боїться і хоче бою. Він не такий, як Джошуа, який ніколи не згадував про Ортіса. Джошуа – дівчисько, ми взагалі сумніваємося, що він хоче бою з нами", – передає слова Хіменеса BoxingScene.

Нагадаємо, WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Реванш Кличко — Джошуа може бути підтверджений найближчим часом.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Джошуа назвав свого головного конкурента в дивізіоні.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

США опрацьовують можливості, щоб Україна отримала пакет допомоги якнайшвидше — Пентагон

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua