News.ua


Дочка легендарного гонщика зайнялася екстремальним спортом

Сентябрь 15
08:37 2017

Дочка одного з найкращих пілотів в історії Формули-1 Міхаеля Шумахера, Джина-Марія, вирішила піти по стопах батька і також зайнятися професійним спортом. Однак, на відміну від Міхаеля, Джима-Марія пішла в зовсім інший, новий вид спорту — рейнінг.

Як повідомляє GameBet.news, 20-річна дівчина вже давно займається цим незвичайним видом кінного спорту, який ще називають вестерном чи ж ковбойському їздою.

Джина-Марія виступала за збірну Німеччини на чемпіонаті світу, який проходив в Швейцарії. За її успіхами на змаганнях спостерігали її мама Корінна, брат Мік, бабусі і дідусі.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що рідні легендарного гонщика відсудили у німецького видання круглу суму.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Рада дозволила АРМА купувати військові облігації за арештовану валюту

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua