News.ua


Дочка Блохіна народила другу дитину: фото

Июль 20
15:23 2018

Екс-телеведуча програми Великий футбол, дочка легенди київського Динамо Олега Блохіна Іріша, яка останнім часом працювала тренером української збірної з художньої гімнастики, народила другу дитину.

18 липня Блохіна народила дівчинку, яку назвали Габріель. Цією радісною новиною вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Іріша і син президента Федерації біатлону України Володимира Бринзака Олексій одружилися у 2014 році. У тому ж році у них народилася дочка, яку назвали Жаклін.

Про те, що пара чекає поповнення в родині, стало відомо в лютому.

У капітана збірної України народилася п'ята дитина

Досвідчений півзахисник збірної України і чеської Славії Руслан Ротань отримав порцію щастя напередодні Нового року. Дружина Руслана Христина народила футболістові дочку Домініку.

Тепер у 35-річного виконавця п'ятеро дітей: три дівчинки і два хлопчики (Ангеліні — 11 років, Богдану — 9, Захару — 7, Мирославі — 4), інформує Zbirna.com.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Динамо готує трансфер Ротаня.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Українські десантники збили російський розвідувальний дрон Supercam

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua