News.ua


Динамо — Марітіму: Анонс матчу-відповіді Ліги Європи

Август 23
13:36 2017

У четвер, 24 серпня, відбудеться матч-відповідь кваліфікації Ліги Європи, в якому київське Динамо на НСК Олімпійський буде приймати Марітіму.

Нагадаємо, що перша зустріч цих команд в Португалії завершилася нульовою нічиєю.

У тому поєдинку кияни володіли перевагою, проте не зуміли реалізувати її в забиті голи. Але варто віддати належне і португальській команді, яка вміло оборонялася, і в підсумку змогла утримати свої ворота сухими в матчі проти більш іменитого суперника.

Звичайно, нульова нічия на виїзді не найкращий результат для киян, і це явно не те, чого очікували від своєї улюбленої команди вболівальники Біло-синіх. Однак шанси вийти в групову стадію у підопічних Хацкевича залишаються, і ці шанси були б ще кращими, якби не одне "але"…

У матчі-відповіді Динамо не зможе допомогти один з ключових гравців команди центральний захисник Євген Хачеріді, який отримав безглузде вилучення в кінцівці португальського поєдинку. З огляду на проблеми киян в обороні і травму новачка Йосипа Піваріча, можна точно сказати, що Хацкевичу належить серйозно поламати голову над тим, щоб вирішити, кого поставити зі стартових хвилин на другий матч.

Динамо — Марітіму: Де дивитися матч Ліги Європи

Звичайно, можна говорити, що Марітіму — команда набагато нижче рівнем, ніж Динамо. Португальці ніколи не грали в матчах такого рівня і такого значення. Вболівальники Марітіму вже, напевно, задоволені тим, що вони мають, проте можливий вихід в групову стадію Ліги Європи може стати ще більшим святом для них. Гравці португальської команди знаходяться в одному кроці, щоб потрапити в основну стадію єврокубка, і в першому матчі вони вже довели, що можуть грати з Динамо практично на рівних.

А ось як справи з мотивацією у підопічних Хацкевича сказати зараз дуже складно. Так, навряд чи, хтось хоче закінчувати єврокубковий сезон ще в серпні, але футболісти Біло-синіх в останні роки звикли грати в Лізі чемпіонів, а Ліга Європи — турнір зовсім іншого рівня. Виліт від Янг Бойз, після успішного першого матчу, серйозно струснув команду. А виліт ще з одного єврокубка протягом одного місяця може і зовсім змусити президента клубу приймати радикальні рішення.

Динамо — Марітіму: Прогноз і ставки букмекерів на матч Ліги Європи

Кого випустить Хацкевич в "старті" на матч-відповідь точно спрогнозувати складно. У ворота, після відпочинку в матчі з Сталлю, знову повинен стати Максим Коваль, впевнено відігравший поєдинок в Португалії. У центрі поля, швидше за все, місце займуть Гармаш, Сидорчук та хтось із пари Шепелєв-Буяльський (а може і обидва). Також можна очікувати і звичне атакуюче тріо Ярмоленко-Мбокані-Гонсалес. А ось найбільш проблемною лінією буде захист Біло-синьої команди. Там у тренера вибір невеликий, проте Кадар вже має досвід виступів на позиції центрального захисника.

Орієнтовні склади:

Динамо: Коваль — Кендзьора, Віда, Кадар, Морозюк — Буяльський, Сидорчук, Гармаш — Ярмоленко, Мбокані, Гонсалес.
Марітіму: Шарлес — Бебето, Зайнайдін, Сантос, Мартінш — Гамбоа, Шен, Бесса — Пікеті, Евертон, Валенте.

Матч-відповідь на НСК Олімпійський обслужить бригада арбітрів з Ізраїлю. Головним арбітром матчу призначений Ліран Ліані. Йому допомагатимуть Давід Еліас Біттон і Двір Шімон. Четвертим арбітром буде Алон Йефет.

В цілому, навіть незважаючи на нічию в першому матчі, Динамо є явним фаворитом протистояння. Сподіваємося, що українському гранду вдасться влаштувати подвійне свято своїм вболівальникам, які в цей день будуть відзначати День Незалежності України.

Прогноз Знай.Спорт — 2:0

Нагадаємо, що матч Динамо — Марітіму відбудеться в четвер, 24 серпня, в Києві. Пряма трансляція поєдинку відбудеться на телеканалі 2+2. Початок зустрічі о 19:45. Також онлайн відео трансляцію матчу можна буде подивитися і на нашому сайті.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що в матчі Динамо — Марітіму букмекери ставлять на перемогу підопічних Олександра Хацкевича.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как понять, что у вас застой желчи, и что делать дальше

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua