News.ua


ЧС-2018: гравець російської команди познущався з англійців

Июль 12
15:14 2018

Захисник збірної Хорватії Ведран Чорлука, який грає за московський Локомотив, познущався з журналістів після матчу з Англією.

Представники англійських ЗМІ зупинили Чорлуку у мікст-зоні. Футболіст посміхнувся і сказав: "It's not coming home!" ("Кубок світу не повернеться додому"), після чого проігнорував спілкування з пресою та пішов.

Чорлука є вихованцем загребського Динамо, за Локомотив він грає з 2012 року. Перед цим хорват грав за Манчестер Сіті, Тоттенгем та Байєр.

"It's coming home" ("Він повертається додому") — слова з пісні гурту The Lightning Seeds "Three Lions", яка була випущена до чемпіонату Європи 1996 року в Англії. На ЧС-2018 ця кричалка була дуже популярною серед англійців.

Фінал чемпіонату світу-2018 відбудеться 15 липня у Москві. Суперником Хорватії буде збірна Франції.

Матч Хорватія — Англія

11 липня в Москві відбувся матч півфіналу чемпіонату світу між збірними Хорватії та Англії.

На 5-й хвилині за англійців гол зі штрафного забив Кіран Триппье. В результаті Англія виграла перший тайм з рахунком 1:0.

Але в другій половині зустрічі хорвати зрівняли рахунок завдяки точному удару Івана Перішича на 68-й хвилині. Основний час зустрічі завершився внічию 1:1.

У додатковий час перемогли хорвати після голу Маріо Манджукіча на 109-й хвилині.

У підсумку Хорватія перемогла з рахунком 2:1 і зіграє у фіналі з Францією 15 липня. Англійці 14 липня зіграють у матчі за третє місце з бельгійцями.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, президент Хорватії затусила в Сочі зі своїми улюбленцями.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Палата представителей США готовится к голосованию по военной помощи Украине и Израилю

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua