News.ua


Були діалоги із Зозулею та Усиком: український коментатор про ЧС в Росії

Июль 21
13:13 2018

Коментатор Володимир Кобельков, який працював на матчах ЧС-2018, розповів про те, як приймав рішення коментувати матчі мундіалю.

За словами Кобелькова, рішення працювати на "Інтері" під час чемпіонату світу-2018 далося йому непросто.

"Я взяв чотири дні на роздуми. За цей час у мене було купа розмов. Обговорив насамперед з батьками. Сказав, що це робота на "Інтері". За ці чотири дні у мене були діалоги з Романом Зозулею, Артемом Федецьким, Рустамом Худжамовим, Олександром Усиком, Мироном Богдановичем Маркевичем. Я пояснював, що це чемпіонат світу.

Враховуючи те, що він в Росії, я розумів, як до цього поставляться. При цьому, я не знав, що зі мною буде після чемпіонату світу в плані кар'єри. Кожен сказав свою думку. Але для мене Зозуля, Федецький, Маркевич – еталони українського патріота.

Я спілкувався з ультрас Металіста і Динамо, у мене там друзі. Не приховував і не тягнув до останнього дня, адже розумів, що навіть якщо я не представлюсь, мене впізнають з першого матчу. Голос легко пізнаваний.

Крок був обдуманий, я взагалі не шкодую. Довелося, звичайно, почитати про себе багато цікавого і нового. І від колег, не з "2+2", а взагалі. З усіма згоден. Взагалі всі коментатори дебіли. Навіть сам іноді прокоментую, і сам у себе під матчем пишу: "Коментатор – дебіл", – цитує Кобелькова Tribuna.

Перемога Франції на чемпіонаті світу

15 липня у Москві відбувся фінал чемпіонату світу з футболу.

На 18-й хвилині Маріо Манджукіч відзначився автоголом (до речі першим в історії чемпіонатів світу) і Франція повела в рахунку. На 28-й хвилині хорвати відігралися після голу Івана Перішича. Але на 39-й хвилині французи знову вийшли вперед після голу з пенальті у виконанні Антуана Грізманна.

На 59-й і 65-й хвилинах французи знову відзначилися голами після точних ударів Поль Погба і Кіліан Мбаппе. Хорвати відквитали один м'яч. Маріо Манджукіч скористався помилкою Уго Льоріса. Більше команди не забивали м'ячів.

Як підсумок, Франція виграла два тайми по 2:1, а матч з рахунком 4:2!

Для Франції це друга перемога на чемпіонатах світу. Дідьє Дешам став чемпіоном світу і як тренер, і як гравець (раніше Дешам перемагав на мундіалі 1998 року, на якому був капітаном "Ле Бле").

Як повідомляв портал Знай.Спорт, президент Хорватії затусила в Сочі зі своїми улюбленцями.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Рада легализовала домашних работников — Финансы bigmir)net

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua