News.ua


Будь, як Алі: Усик розповів про настанови тренера

Июль 19
20:12 2018

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 11 КО) і володар титулів IBF і WBA Мурат Гассієв (26-0-0, 19 KO) проведуть бій в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (World Boxing Super Series). Поєдинок заплановано на 21 липня у Москві на арені СК Олімпійський.

На прес-конференції перед боєм Усик розповів про своє ставлення до Мохаммеда Алі, а також про спаринг-партнерах.

"Мохаммед Алі? Я народився з ним в один день. Мій тренер постійно ставив записи його поєдинків. Він завжди говорив мені, що потрібно бути легким, рухатися як Алі.

Мені подобалося, як жив Алі. Подобалося те, що він робив для інших людей, як він жертвував якимись речами заради інших, в тому числі і боксом.

Хто був моїм спаринг-партнером? Князєва в цей раз не було. Мені допомагали Кличко та Гвоздик.

Думки про перехід в суперважку вагу? Думки є", — розповів Усик.

Напередодні поєдинку стало відомо, що Усик розійшовся зі своїм головним тренером Сергієм Ватаманюком.

Про Усика та Гассієва зняли фільм

Напередодні поєдинку організатори турніру випустили документальний фільм про підготовку Усика і Гассієва до фіналу WBSS.

Ставки букмекерів на бій Усик — Гассієв

Букмекерська організація GameBet приймає ставки на перемогу Усика — 2,10, тоді як котирування на тріумф Гассієва рівні 1,68.

Нічия в цьому поєдинку за правилами турніру не передбачена, проте коефіцієнт на те, що три судді виставлять однакові оцінки за підсумками бою, становить 24,00.

Відзначимо, що за два тижні ставки на перемогу Усика обрушилися з коефіцієнта 1,44 до 2,10. При цьому шанси на успіх Гассієва зараз оцінюються котируваннями 1,68 — 2,00 (в кінці червня було — 2,75).

Промоутер українського боксера Олександра Усика Егіс Клімас розповів про проблеми в організації бою свого підопічного з росіянином Муратом Гассієвим у Москві, через що поєдинок може не відбутися.

Усик заявив, що не звертає увагу на галас навколо поєдинку з росіянином Муратом Гассієвим, і не думає про політичний підтекст цього бою.

Менеджер Усика Егіс Клімас пообіцяв, що українець під час розкрутки бою проти російського бксера буде говорити тільки про бокс.

"Олександр багато разів говорив, що буде говорити виключно про бокс. Обидва спортсмени розраховують, що ЗМІ та вболівальники не будуть підігрівати інтерес до цього бою з точки зору конфлікту двох країн", — заявив Клімас.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, квитки на бій Усик — Гассієв вже надійшли в продаж.

Фото – K2 Promotions

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Єрмак і Сіярто домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua