News.ua


Бубка спростував звинувачення в корупції

Сентябрь 21
08:12 2017

Президент Національного олімпійського комітету України, член виконкому Міжнародного олімпійського комітету (МОК) і перший віце-президент Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) Сергій Бубка зробив офіційну заяву з приводу звинувачень в корупції.

Нагадаємо, що в середу, 20 вересня, французькі ЗМІ повідомляли, що Бубка в червні 2009 року був замішаний в незаконному переказі коштів в розмірі 45 тисяч доларів, що пізніше могло допомогти Ріо-де-Жанейро отримати Олімпіаду-2016.

У своєму коментарі для Xsport.ua Бубка відповів на ці звинувачення так: "Цей платіж в 2009 році Валентину Балахнічеву був передбачений за розвиток проведення всесвітньо відомого турніру "Зірки жердини"в інших містах. Я можу сміливо стверджувати, що мій голос за вибори олімпійської столиці-2016 ніхто не купував і ні про яку корупцію з мого боку не може бути й мови".

Крім того, прес-служба Міжнародного олімпійського комітету також відреагувала на все це своїм офіційним повідомленням: "Пан Бубка спростував ці твердження. Як тільки з'явилася подібна інформація, то Бубка негайно зв'язався з комісіями з етики IAAF і МОК".

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що голову українських олімпійців запідозрили в корупції.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

БЕБ заявляє про ухилення відомого онлайн казино від сплати податків на понад мільярд

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua