News.ua


Беллью не може вибрати між двома суперниками

Июль 08
10:03 2017

Почесний чемпіон світу за версією WBC британець Тоні Беллью (29-2-1, 19 КО) повинен зробити вибір свого наступного опонента між Девідом Хеєм (28-3, 26 КО) і американцем Андре Уордом (32-0, 16 КО).

"Наші переговори з командою Уорда потроху просуваються вперед. Паралельно Едді Хирн працює також і з командою Девіда Хея. У мене є вибір, і зізнаюся, це – дуже непростий вибір. Звичайно, мені цікаво помірятися силами з найкращим бійцем у світі незалежно від вагової категорії, яким зараз є Уорд, але з іншого боку я пам'ятаю, що у нас з Хеєм залишилися невирішені справи. Я знаю, що можу перемогти Андре Уорда – я занадто великий і сильний для нього. Не дивлячись на думку людей, я то знаю, що мій організм не зношений, у мене в кар'єрі було не так вже й багато важких битв. Цікаво, якщо я поб'ю Уорда, що мені це дасть? Мене вважатимуть найкращим в світі?" – каже Беллью.

Нагадаємо, що перший бій Беллью — Хей відбувся 4 березня і закінчився достроковою перемогою Тоні. Після поєдинку обидва боксери перенесли операцію: Беллью на зап'ясті, а Хей – на ахіллі.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Беллью розповів, заради кого згоден відкласти реванш з Хеєм.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

BHP Anglo American $39 |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua