News.ua


Альварес відмовився боротися за один з титулів Головкіна

Июнь 21
12:20 2017

Мексиканський боксер, чемпіон світу за версією WBO, Сауль Альварес (49-1-1, 34 КО) в бою проти Геннадія Головкіна не битиметься за його титул WBC.

Головкін є володарем поясів WBA, WBC, IBF, IBO в середній вазі. Перший і останній титул спочатку передбачалося виставити на кон. З приводу пояса IBF були сумніви, оскільки перед боєм Головкіна проти Деніела Джейкобса Міжнародна боксерська федерація призначила додаткову процедуру зважування в день бою. Боксери не могли перевищувати ліміт вагової категорії (160 футів) більш ніж на 10 футів.

Альварес готовий до цієї процедури, про що на прес-конференції заявив його промоутер Ерік Гомес, який також згадав про пояс WBC:

"Ми маємо намір оскаржувати пояс IBF і готові до повторного зважування в день бою. Що стосується титулу WBC, то рішення поки не прийнято".

Сам Сауль Альварес тут же поправив свого менеджера і заявив, що не буде битися за цей пояс: "Ні, я не буду битися за титул WBC".

Бій Головкін — Альварес відбудеться 16 вересня на Т-Mobile Arena у Лас Вегасі (США).

На кону бою Головкін — Альварес стоятимуть титули казаха – IBF, WBA, WBC і IBO в середній вазі. Сауль Альварес вже почав підготовку до бою з Головкіним.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Головкін і Альварес провели битву поглядів.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У І кварталі до бюджету від приватизації надійшло понад 650 мільйонів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua