News.ua


Підозрювані в дерибані лісу в Бучі можуть отримати від трьох до шести років за ґратами

Июль 04
06:52 2017

Підозрювані в дерибані лісу в Бучі можуть отримати від трьох до шести років за ґратами
Анатолій Федорук

Генеральна прокуратура України завершує розслідування щодо міського Бучі Анатолія Федорука, секретаря міськради Василя Олексика та колишніх начальників відділу Держкомзему в Бучі у справі про дерибан лісу. Про це повідомила прес-секретарка генпрокурора Лариса Сарган

Департамент із розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ завершує досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою чинних міського голови та секретаря Бучанської міської ради Київської області, а також колишніх начальників відділу Держкомзему у місті Бучі Київської області у зловживанні службовим становищем при вилученні земель лісового фонду та зміні їх цільового призначення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Як встановлено слідством, службовці протягом 2002-2015 років незаконно передали у власність земельні ділянки лісового фонду загальною площею більше 80 га, що завдало збитки державі на загальну суму понад 390 мільйонів гривень.

Читайте также:

Как превратить отпуск по родам на отдых на море

З урахуванням додатково отриманих у кримінальному провадженні доказів (висновків оціночно-земельної експертизи тощо) та встановлених фактичних обставин вчиненого злочину, органом досудового розслідування складено та перепред’явлено винним особам остаточну підозру.

Наразі Генеральною прокуратурою України підготовлено процесуальні документи для завершення досудового розслідування, складено обвинувальний акт, який найближчим часом буде спрямовано на розгляд до суду.

Санкцією статті, що інкримінується підозрюваним, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пріцкер про перспективи ухвалення пакета для України: Я відчуваю оптимізм

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua