News.ua


Колишній адмірал пояснив свою скандальну заяву щодо окупації Криму

Март 17
15:38 2017

Колишній командувач Військово-морських сил Збройних сил України Гайдук Сергій пояснив, що його заява стосовно початку анексії українського Криму – це його особиста думка. Про це у п’ятницю повідомляє інформаційне агентство «InfoResist».

«Під час ефіру ми обговорювали перші дні окупації Росією українського півострова. Насправді на той час не дуже було зрозуміло, що відбувається насправді. Це вже згодом всі ми зрозуміли, що це була окупація. Але як ми тоді могли об’єктивно оцінити захоплення адміністрації Сімферополя, коли подібні захоплення відбувалися майже по всій території України. Як Збройні сил України мали тоді відреагувати? Взагалі то за подібні завдання відповідальність несуть Служба безпеки та Міністерство внутрішніх справ», – зазначив Гайдук.

В той самий час він зауважив, що у Військово-морських силах знали про те, що російські військові порушували державний кордон України. За словами колишнього адмірала, тоді все було схоже на ротацію підрозділів, яка забезпечувала безпеку для проведення Олімпіади в Сочі. За словами Гайдука, ситуація почала прояснятися лише тоді, коли самовизнаний «керівник ради міністрів АР Крим» Аксьонов Сергій заявив про те, що тепер силові структури мають підкорюватися «новій владі» а постпред РФ в ООН зачитав листа Януковича до Путіна про прохання ввести війська РФ.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

КНДР заявила про успішне випробування надвеликої боєголовки до стратегічної крилатої ракети

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua