News.ua


Журналіст: у росіян три версії чому Максакова виступатиме на Дні незалежності України

Декабрь 01
03:03 2017

Журналіст: у росіян три версії чому Максакова виступатиме на Дні незалежності України
Як нагадує replyua.net, новина про те, що екс-депутат російської Державної думи Марія Максакова залучена до урочистостей до Дня незалежності України, викликала значний резонанс у соціальних мережах. Переважна більшість користувачів висловились різко проти такої ініціативи. Натомість журналіст Олександр Михельсон розповів як до цієї новини поставились на території Російської Федерації, — про це він написав на власній сторінці в соціальній мережі.
Так, журналіст зауважує: якщо когось цікавить реакція росіян на новину про Максакову, то там її розглядають як «зраду зрадну». Ток-шоу, які виходять на російських каналах, практично повністю присвячені обговоренню цього інциденту. Зокрема, у цих програмах, які наповнені уривками українських передач про Максакову без жодних посилань на першоджерело, сформували три основні позиції.
По-перше, говорять що Максакова – просто клята зрадниця (прихильники цієї позиції перебувають у меншості). По-друге, вважають, що екс-депутата купила українська Служба безпеки. По-третє, говорять що Максакову тримають на психотропних препаратах (позиція більшості). Пристрасті учасників ток-шоу досягли апогею – вони ледь не побились з цього приводу. Інших версій подій не було, — підсумовує журналіст.

Источник: replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Україна та Чехія почали переговори щодо безпекової угоди

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua