News.ua


Здивуванню немає меж: Аніта Луценко заговорила чистою українською мовою

Март 04
18:09 2017

Здивуванню немає меж: Аніта Луценко заговорила чистою українською мовою
Популярний фітнес-тренер, суддя телевізійних шоу Аніта Луценко заговорила чистою українською, захопивши своїх підписників вільним володінням рідною мовою. Як передає replyua.net, відповідний ролик дівчина опублікувала на особистій сторінці в Instagram. Луценко зняла короткий відеозвернення в салоні свого автомобіля. Згідно з розповіді фітнес-тренера, вона прямувала на канал «СТБ» щоб пройти іспит на знання української мови. Зірка тв-шоу звернулася до шанувальників чистою українською, викликавши хвилю схвальних коментарів, оскільки раніше на телебаченні і в житті Луценко спілкувалася російською мовою.
Дівчина зізналася, що знання української базуються лише на програмі шкільних років. У той же час її підписники здивовані чистою і аккуратною вимовою.
«Дуже добре, вам пасує українська», «Ваша українська набагато краща, ніж російська», «Аніто, супер! Дуже добре звучить», — стали писати в коментарях. «Вимова хороша. Але видно, що трохи важко Вам», — також зазначили в обговореннях. Раніше повідомлялося, що Аніту Луценко визнали «Дівчиною року» у відповідності до версії ТЦ Глобус. По завершенні церемонії відома особистість вирішила зайнятися активним шопінгом.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пріоритетом головування в Комітеті міністрів ЄС буде підтримка України — МЗС Литви

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua