News.ua


Вєрка Сердючка йде зі сцени

Май 13
17:14 2017

Вєрка Сердючка йде зі сцени
Андрій Данилко вирішив покінчити з образом Вєрки Сердючки, інформує replyua.net з посиланням на Радіо "Максимум".
Про це стало відомо після вчорашньої генеральної репетиції гранд-фіналу Євробачення-2017. З’ясувалося, що Андрій Данилко планує розпрощатися зі своїм вже відомим не лише в Україні образом Вєрки Сердючки. За попередньою інформацією відомо, що Сердючка вийде на сцену з одним із ведучих конкурсу Тімуром Мірошніченком та Інною Бєлоконь, яка вже не перший рік виконує роль мами Сердючки. Згідно за сценарієм, Сердючка після цього почне розповідати, що при падінні зірки, необхідно загадувати бажання і саме на цьому моменті Данилко зніме з голови славнозвісну зірку.
Однак відомо, що кар’єра Вєрки Сердючки завершиться остаточно лише після прощального туру. Про це сам розповів Андрій Данилко в ефірі телеканалу «Україна». Артист заявив, що особисто він не має бажання бути учасником жодних заходів, однак до нього часто підходять просто на вулиці перехожі з проханням повернутись на сцену. Саме тому Данилко планує зробити разом з групою Mountain Breeze світовий прощальний тур, яким і завершиться кар’єра Вєрки Сердючки.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Спартак Суббота объявил о помолвке

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua