News.ua


Учасниця Євробачення через витівку з прапором може опинитися за ґратами

Май 13
09:55 2017

Учасниця Євробачення через витівку з прапором може опинитися за ґратами
Представниця Ісландії на Євробаченні Звалі Бьергвінгссдоуттір ризикує отримати реальний тюремний термін у себе на батьківщині. Як передає replyua.net, учасниця масштабного і дуже популярного в Європі пісенного конкурсу, що проходить в даний момент в столиці України, привернула увагу громадськості до своєї персони через дивну витівку з національним прапором.
Під час церемонії відкриття ця виконавиця розписалася на прапорі своєї країни і підняла його у повітря за допомогою повітряних куль. Тим самим вона порушила відразу два діючих в Ісландії закони.
Перший нормативно-правовий акт, який має юридичну силу, категорично забороняє наносити якісь написи на національну символіку, а другий — передбачає, що прапор можна піднімати виключно на спеціальному флагштоку. Цілком ймовірно, що станеться і порушення третього закону. Коли повітряні кулі впадуть, то прапор торкнеться землі, чого не можна допускати. В такому випадку він відразу повинен бути спалений. Слід зазначити, що в Ісландії подібних правопорушень карається не тільки штрафом, але і тюремним ув'язненням.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Рада планує дозволити голові громади в окремих випадках призначати старосту

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua