News.ua


У «Правому секторі» прокоментували скасування концерту Орбакайте у Києві

Март 04
17:07 2017

У «Правому секторі» прокоментували скасування концерту Орбакайте у Києві
Рішення Національного палацу культури «Україна» стосовно скасування концерту російської співачки Крістіни Орбакайте, який був запланований на березень, є цілком правильним кроком. Як передає replyua.net, про це в інтерв'ю журналістам «Обозревателя» заявив керівник прес-служби «Правого сектора» Артем Скоропадський. За його словами, концерти зірок Кремля в умовах російсько-української війни є абсолютно недоречними.
«У нас вже три роки триває війна і це питання піднімалося неодноразово. Звичайно, ми проти виступів російських зірок. Вони воюють з нами і їздять сюди заробляти гроші …», — зазначив він. Скоропадський також додав, що заборона повинна стосуватися не тільки тих зірок, які входять в «чорний список» Служби безпеки України. «Нехай виводять свої війська, повертають Крим, а потім подивимося … Зірок Росії, які не висловлюються проти України, можна по пальцях перерахувати. І при цьому практично всі виступають на території агресора, а потім їдуть до нас. Це абсурд», — висловився він.
У свою чергу, в Палаці культури «Україна» відзначають, що Орбакайте матиме можливість виступити перед киянами 26 вересня 2017 року, якщо відносини між країнами зміняться на краще.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Когда Маковея или Медовый Спас в Украине в 2024 году — ответ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua