News.ua


«Собача мова»: Мухарський розповів про інцидент в Одесі

Март 04
17:08 2017

"Собача мова": Мухарський розповів про інцидент в Одесі
Співак та актор Антін Мухарський розповів про те, що в Одесі з ним трапився курйоз: місцева еліта почала критикувати його за те, що він спілкується українською мовою. Гламурна мешканка Одеси в присутності артиста заявила про те, що державна українська мова – це «собача мова». Про це він розповів під час трансляції на «Обозреватель.LIVE», передає replyua.net.
В той самий час Мухарський розповів про те, як зародився проект «Орест Лютий». «Ще у 2011 році я вів концерт в Одесі для одного відомого олігарха. Там був присутній один із депутатів правлячої на той час Партії регіонів, який на диво розмовляв українською мовою. Я з ним також поспілкувався українською, ми пожартували. Потім я об’явив виступ Григорія Лепса та пішов зі сцени», — розповів актор.
«В той самий час до мене підбігла дама вся в стразах і почала сварити: «Ви тут більше ніколи не маєте говорити на цій собачій мові! Почули мене?! В залі присутня дружина президента з дітьми, інші представники еліти а ви тут на цій собачій мовє». І саме в ту мить я зрозумів, що це вже війна, з якою я не можу змиритися і мені потрібно лише було зайняти одну із двох сторін. Саме після того і родився проект «Орест Лютий», — розповів український співак.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росія має заплатити за шкоду, яку завдає Україні — міністри закордонних справ G7

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua