News.ua


Скрипка прокоментував власну скандальну заяву про мовне гетто

Апрель 30
11:42 2017

Скрипка прокоментував власну скандальну заяву про мовне гетто
В інтерв'ю журналістам LIGA.net Олег Скрипка, відомий український музикант та лідер гурту «ВВ», заявив, що скандал через його висловлювання про гетто для тих людей, які за весь час існування незалежної України не спромоглися вивчити державну мову, ініціювали люди, котрі зацікавлені у розколі українського суспільства. Про це інформує replyua.net.
«Ті особи, які спеціально придумали та намагалися реалізувати цей скандал, очевидно, були зацікавлені у розколі нашого суспільства. Однак насправді з’ясувалося, що для України подібна дискусія є просто необхідною. І підтвердженням даного факту стало те, якого значного розголосу вона набула. На моє переконання, державні чиновники повинні надавати громадянам більше можливостей для опанування української мови. Однак якщо у частини громадян немає можливостей її вивчити, це свідчить про їхнє приречення самих себе на асоціальне майбутнє», — наголосив музикант.
Олег Скрипка також стверджує, що йому довелося стати жертвою досить активної пропагандистської кампанії, яку розпочала Росія. «Для цього досить активно використовувалася наша п’ята колона. А наша держава, як завжди, з байдужістю ставиться до своїх співгромадян та їх проблем», — переконаний Скрипка.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ощадбанк торік отримав рекордні 6 мільярдів чистого прибутку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua