News.ua


Сценаристи Голівуду передумали страйкувати

Май 03
08:32 2017

Сценаристи Голівуду передумали страйкувати
Запланований цими днями страйк голлівудських сценаристів не відбудуться. Як передає replyua.net, про це з посиланням на представника гільдії сценаристів Біллі Рея повідомляють ЗМІ. Про деталі домовленості, яку вдалося досягти між сценаристами і кінокомпаніями, не повідомляється. Однак зрозуміло одне: так чи інакше, вони свого домоглися.
Раніше стало відомо, що сценаристи планують оголосити безстроковий страйк через недостатній рівень оплати їх праці. За словами експертів, у кінокомпаній і кіностудій не було іншого виходу як тільки піти на поступки авторам сюжетів, якими вони користуються. Десять років тому сценаристи вже оголошували страйк і тривала вона сто днів. Цього виявилося достатньо, щоб поставити на грань зриву виробничі процеси всіх знімальних груп, від яких залежало кіновиробництво. За словами Біллі Рея, на цей раз сценаристам не вдалося домогтися виконання всіх своїх вимог. Але тих кроків, які були зроблені їм назустріч, цілком достатньо, щоб повернутися до роботи.
Відзначимо, що страйк сценаристів 2007-2008 років принесла великі збитки телеканалам, а економіка Каліфорнії в цілому втратила більше 2,1 млрд. доларів. Зокрема, по телебаченню довелося по кілька разів повторювати одні й ті ж телешоу, серіали і т.д.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Внаслідок обстрілів призупинена робота вокзалу у Дніпрі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua