News.ua


Російський співак назвав Євробачення політичною грою

Май 02
19:22 2017

Російський співак назвав Євробачення політичною грою
Важливість відомого вокального конкурсу Євробачення значним чином перебільшена, і в Росії його переоцінюють — насправді, Євробачення давно стало політичною грою. Як інформує replyua.net з посиланням на Russia Today, про це заявив фронтмен групи «Ленинград» Сергій Шнуров.
Він зазначив, що у поточному році він взагалі не стежив за тим, що відбувається навколо конкурсу, який через кілька днів відбудеться в Києві. «Це певна політична гра. Сильно роздутий, явно переоцінений в Росії конкурс. Це жодним чином не моя гра. Я взагалі тенісист, а це футбол. Я не спостерігаю за тим, що там відбувається»,- підкреслив музикант. Варто нагадати, що раніше багато росіян пропонували жартома, звичайно, відправити Шнурова на Євробачення до Києва.
Раніше Шнурова внесли в базу даних «Миротворця» за незаконний перетин українського кордону — група Ленінград гастролювала в включеному Криму. Росія в цьому році в Євробаченні участі не братиме. Крім того, жоден з російських каналів не стане транслювати пісенний конкурс. Учасниці від Російської Федерації Юлії Самойлової в'їзд в Україну заборонений.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Когда Маковея или Медовый Спас в Украине в 2024 году — ответ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua