News.ua


Російський публіцист назвав ім’я переможця «Євробачення – 2017»

Апрель 30
10:14 2017

Російський публіцист  назвав ім’я переможця «Євробачення – 2017»
Володимир Голишев, відомий у Росії аналітик та блогер, в інтерв'ю «Обозревателю» висловив переконання, що досить великі шанси здобути перемогу на цьогорічному конкурсі «Євробачення» є у французької виконавиці Alma. Про це інформує replyua.net.
За словами Голишева, який, до речі, передбачав перемогу у 2016 році Джамали, він схильний вірити двом речам: що у артиста повинна бути пісня-переможець, а також у існування політичного контексту, який буде впливати на його перемогу. Саме ці дві речі підкреслив публіцист, і поєдналися в Джамали. «Якби Джамала не підготувала цю пісню, з якою вона виступила на «Євробаченні», у мене жодних підстав не було б для того, аби вважати її потенційною переможницею. І якби пісня української представниці була без політичного контексту, я б також сумнівався у її перемозі», — заявив Голишев.
Тому, враховуючи ці два критерії , російський публіцист дійшов висновку, що найбільші шанси на перемогу на «Євробаченні – 2017» є у французької виконавиці Alma з піснею «Requiem». Голишев вважає, що саме зараз, напередодні другого туру таких важливих виборів президента, для Франції було б дуже важливо перемогти. «Євробачення – 2018 у Парижі – це саме те, що доречно з історичної точки зору, причому як для Європи, так і для Франції, для світу і для України», — переконаний експерт.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Украине из-за войны появилась новая профессия

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua