News.ua


Російський блогер розповів, хто має представляти на Євробаченні-2017 Україну

Март 04
17:38 2017

Російський блогер розповів, хто має представляти на Євробаченні-2017 Україну
Фіналістка національного відбору конкурсу «Євробачення-2017» Illaria повинна представляти Україну на конкурсі, але її завдання — не перемога, а гідний виступ, передає replyua.net. Таку думку висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев. Він заявив, що ставить саме на Illaria. «Якщо вона не потрапить на «Євробачення», це буде чергова груба помилка вашого відбіркового журі», — сказав він, нагадавши «несправедливі, принизливі слова», сказані «очевидному переможцю» конкурсу Джамалі під час відбору
«Illaria — як Джамала, але у неї менше харизми. Але у кожного артиста в якийсь момент настає зоряний час. Хто знає — може бути, у неї зоряний час настане на «Євробаченні «? Вона має потенціал і вона цього варта» — сказав Голишев. «Хоча мушу сказати, що у неї існує натяк провінційності, на відміну від DETACH, які абсолютно органічно виглядали б на будь-якому західному майданчику», — зауважив він.
На переконання Голишева, «інші артисти досить вторинні, у них немає нічого такого, заради чого варто було б про них говорити». Як переконаний блогер, всі вони «досить якісно калькують» «якісь жанри комерційної музики», за великим рахунком, не відрізняючись один від одного.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ШІ у 10 разів пришвидшив розробку ліків від хвороби Паркінсона

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua