News.ua


Махінації і плагіат Кіркорова призвели до арешту відомого західного співака

Март 04
22:43 2017

Махінації і плагіат Кіркорова призвели до арешту відомого західного співака
Відомий російський співак болгарського походження Філіп Кіркоров ще раз підтвердив свою скандальну репутації, цього разі – на світовому рівні, — про це replyua.net стало відомо з матеріалів «РБК».
Так, сьогодні, двадцять дев’ятого листопада 2016 року, стало відомо, що у російській столиці правоохоронці затримали відомого західного співака, фронтмена гурту Space Дідьє Маруані. Факт арешту вже підтвердила його адвокат Людмила Айвар. Саме адвокат і розкрила пресі подробиці скандального затримання. За її словами, силовики вже чекали на Маруані в приміщенні «Сбербанку». Туди її клієнт прийшов разом з Філіпом Кіркоровим для підписання угоди щодо визначення належності прав інтелектуальної власності.
До цього сторони тривалий час листувалися – справа в тому, що Кіркоров у своїй творчості використав одну з пісень Маруані, порушивши його авторські права на твір майнового та немайнового характеру. Відтак, Маруані вимагав або припинення тиражування пісні, або виплати компенсації. Тоді Кіркоров заманив західного музиканта до Москви, де його й затримали правоохоронці за заявою самого Кіркорова – останній наголошував, що Маруані здійснював вимагання щодо нього.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Допомога Україні буде відправлена впродовж наступних годин — Байден

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua