News.ua


Маскарад і жахливі тексти: російський письменник порівняв «Євробачення» із хворобою

Май 11
11:45 2017

Маскарад і жахливі тексти: російський письменник порівняв «Євробачення» із хворобою
Відомий російський письменник, головний редактор Esquire Russia Сергій Мінаєв жорстко висловився про міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення». Як передає replyua.net, на своїй сторінці в Facebook він порівняв музичне змагання з хворобою.
«Я жодного разу в житті не дивився як відбувається Євробачення. Навіть випадково. І ніколи не розумів людей, які дивляться. На мій погляд, цей конкурс — є торжество поганого смаку і виставка найвульгарніших, найбезглуздіших артистів», — заявив журналіст. Він вважає, що пісні, які звучать на конкурсі, зокрема, ті, які перемагають, — це «штампи, маскарад, жахливі тексти».
«Після перегляду відео у мене завжди залишалося два питання: як же можна бути настільки поза сучасного музичного тренда, кому це все буде потрібно через тиждень? Дійсно, якщо ви відкриєте лист переможців цього шоу з моменту заснування, то зрозумієте — за шістдесят один рік великими світовими зірками стали тільки АББА і Селін Діон (можна згадати ще Котуньо, але він локальної зіркою вже був). тобто, інших п’ятдесят дев’ять переможців світової шоу-бізнес злив в унітаз», — зазначив Мінаєв.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У І кварталі Мінфін залучив понад $3 мільярди внутрішніх запозичень для покриття дефіциту бюджету

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua