News.ua


Лоліта вирішила розповісти про побиття у Києві її матері

Май 01
16:54 2017

Лоліта вирішила розповісти про побиття у Києві її матері
Після того, як Лоліті Мілявській заборонили в'їзд в Україну і зняли артистку з поїзда в Конотопі, вона вирішила розповісти, що сталося з її матір'ю рівно три роки тому у місті Києві. Як повідомляє replyua.net, слова артистки процитував відомий російський телевізійний канал НТВ.
«Це дуже небезпечно. Коли мою маму побили три роки тому в Києві, на вулиці, у неї був струс мозку, вона мене попросила нічого не коментувати в стосунках України і Росії. Мама вела дочку із школи, приблизно о п'ятій годині вечора. Йшла і розмовляла з дитиною. Був шалений удар ззаду. Моя мама впала, після цього її сильно били ногами. При цьому не взяли гаманець. Я не мала наміру розповідати про це до сьогоднішнього моменту, але я взяла свою сім'ю охорону », — заявила співачка. За її словами, мати дуже емоційно реагувала і на те, що Лоліту зняли з поїзда.
За словами співачки, в той день мама їй дзвонила і сказала, що вже приготувала сніданок, а Лоліта не могла підібрати слова, щоб описати ситуацію, в яку вона потрапила. Також Мілявська заявила, що паспорт їй повернули вже після того, як вона перетнула кордон України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ворог вночі обстріляв Нікопольщину: пошкоджені підприємство, агрофірма та ЛЕП

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua