News.ua


Голлівудська пара Міла Куніс та Ештон Катчер завітали до Чернівців

Декабрь 01
03:54 2017

Голлівудська пара Міла Куніс та Ештон Катчер завітали до Чернівців
У неділю, 6 серпня, мешканці Чернівців могли зустріти на вулицях міста голлівудське подружжя акторів – Мілу Куніс та Ештона Катчера, інформує replyua.net з посиланням на Новое время.
Зіркова пара завітала до українського міста на декілька годин , приїхавши з Будапешта, де вони залучені до знімального процесу над новим фільмом. Український кінорежисер Сергій Скобун влаштував для зіркової пари екскурсію містом. Щоправда для Міли Куніс ця поїздка стала поверненням до міста, де вона народилася та жила до 7 років. Скобун розповів, що він зустрівся з акторами в кав’ярні Кофеїн неподалік Театральної площі, а потім вони пішли гуляти містом. Чернівці, за словами Скобуна, їм сподобалися, щоправда кінорежисер додав, що « він помітив у них єдиний натяк на погані українські дороги». Крім того, Скобун розповів, що Міла Куніс має бажання знятися в українському фільму після того, як вона побувала на зйомках, які проводила українська команда.
Варто зазначити, Міла Куніс народилася в місті Чернівці в 1983 році, а в 1991 році її родина емігрувала в Сполучені Штати, де вони оселились в Лос-Анджелесі.

Источник: replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Банки готові збільшити кредитування бізнесу та населення – НБУ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua