News.ua


Фанати у розпачі: помер соліст відомого американського гурту

Декабрь 01
05:20 2017

Фанати у розпачі: помер соліст відомого американського гурту
Останні дні ознаменували смертями низки відомих артистів, яких оплакують мільйони людей. Сьогодні, двадцятого липня 2017 року, стало відомо про це одну сумну подію, — інформує новинний портал replyua.net з посиланням на матеріали ВВС.
Так, преса повідомляє про трагічну загибель соліста американського музичного гурту Linkin Park Честера Беннінгтона. Сьогодні тіло виконавця знайшли у його помешканні неподалік від Лос-Анджелеса. Співаку йшов сорок другий рік, після двох шлюбів у нього лишилось шестеро дітей. Правоохоронці називають як ймовірну причину смерті самогубство Беннінгтона. Насправді, його близькі констатують, що у співака були проблеми з алкоголем і наркотиками, він роками намагався вилікуватись від залежності. Більше того, свого часу соліст розповідав журналістам в інтерв’ю про те,що його часто відвідують думки про суїцид – він пояснював їх тим, що став жертвою сексуального насильства, будучи дитиною.
Нагадаємо, що Беннінгтон зявився на світ у американському місті Фенікс у 1976 році. Свою кар’єру як музиканта він розпочав ще будучи сімнадцятирічним – його першим проектом став гурт Grey Daze. Уже протягом двадцяти років, з 1997, Беннінгтон був солістом гурту Linkin Park, з якими випустив сім студійних альбомів. Останнє їх спільне творіння — альбом One More Light – побачив світ у травні поточного року.

Источник: replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Спартак Суббота объявил о помолвке

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua