News.ua


Джамала вийшла заміж за мусульманською традицією

Апрель 26
20:26 2017

Джамала вийшла заміж за мусульманською традицією
Сьогодні, 26 березня, зірка українського шоу-бізнесу, переможниця Євробачення 2016 Джамала (Сусана Джамаладінова) вийшла заміж за Бекіра Сулейманова. Як інформує replyua.net, урочиста церемонія за мусульманськими звичаями в Ісламському культурному центрі в Києві. На молодятах були традиційні наряди: співачка з покритою головою, наречений в спеціальному головному уборі. Розкішне плаття для нареченої створив Бічола Тетрадзе.
Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров підтвердив в інтерв’ю «Обозревателю», що весілля пройшло відповідно до мусульманських традицій — по весільного обряду «нікях». Він сам на урочистій церемонії не був присутній (за звичаєм туди допускаються тільки найближчі родичі). Гуляння з приводу весілля пройдуть сьогодні ввечері неподалік від Києва на відкритому повітрі.
Незважаючи на зайнятість в такий важливий для неї день, Джамала встигла викласти в соцмережах кілька весільних фотографій, зроблених Романом Перваком. У Фейсбуці співачка написала: «День весілля. Ми з Сеїт-Бекіром чоловік та дружина! Дякую всім за привітання! Ваша Джа ». Про відносини Джамали і Бекіра стало відомо у вересні 2016 року. Тоді вони не ховаючись з’явилися на кінофестивалі, і незабаром співачка зі сцени конкурсу «Голос країни-7» виконала пісню, присвячену улюбленому.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Адвокат просить суд не обирати Сольському запобіжний захід

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua