News.ua


Джамала три рази виступить на Євробаченні 2017

Апрель 21
17:27 2017

Джамала три рази виступить на Євробаченні 2017
Активну підготовку до пісенного конкурсу Євробачення 2017 продовжує українська співачка Джамала, передає replyua.net. Вже відомо, що виконавиця, котра здобула для України перемогу в конкурсі в 2016 році, порадує публіку трьома різними номерами, повідомляє UA:Перший.
У тому числі, під час першого півфіналу, який відбудеться 9 травня, Джамала буде представляти симфонічну версію композиції 1944, яка принесла їй перемогу на Євробаченні 2016. Крім того, артистка виконає пісню «Заманили», записану спільно з групою Дахабраха, а також співачка виступить у фіналі Євробачення 2017 13 травня та презентує свій новий сингл I Believe in U.
За інформацією організаторів пісенного конкурсу, окрім Джамали у шоу будуть брати участь і деякі інші українські виконавці, у тому числі, це буде переможниця Євробачення 2004 року, співачка Руслана. «Також будуть зірки у півфіналах, однак їхні імена ми поки не будемо називати, оскільки потрібно зберегти інтригу. Ми всією душею сподіваємося, що представимо такі шоу, якими буде пишатися кожен українець», — заявив продюсер конкурсної частини шоу Євробачення Крістер Бйоркман.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ердоган закликав ФРН зняти для Туреччини обмеження в оборонній промисловості

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua