News.ua


Директор Дорна: «Він просто неправильно висловився, так буває»

Апрель 13
16:30 2017

Директор Дорна: «Він просто неправильно висловився, так буває»
Протягом останньої доби однієї з топ-тем у соціальних мережах стало досить скандальне інтерв'ю, яке дав український співак Іван Дорн. Як передає replyua.net, у той час, як сам артист віддає перевагу мовчанню і жодним чином не проявляє реакції на масове обурення та критику на його адресу, Андрій Гулик, все ж прокоментував ситуацію журналістам пропагандистського сайту Life.ru. Він заявив, що не може жодним чином пояснити інтерв'ю свого підопічного та наголосив, що невідомо, яким чином це може вплинути на подальші плани артиста. А щодо негативних відгуків користувачів соціальних мереж, Андрій Гулик сказав, що кожен має право на особисту думку.
«Стосовно самого інтерв'ю хотів би сказати, що Іван у нас найголовніший. У мене немає права йому казати, що і як робити. Він сам для себе є продюсером і самостійно приймає рішення. Це його думка, і, якщо він так сказав, він вважає, що так правильно. Може бути, він просто не зміг підібрати правильні слова, на які так відреагували люди. Так часто буває», — зауважив продюсер Івана Дорна.
Нагадаємо, що кілька днів тому з'явилося інтерв'ю Дорна російському блогеру Юрію Дудю. У ньому він називав війну між Росією і Україною «сваркою», а росіян та українців – «співбратами».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Омську проти священника УГКЦ відкрили справу через ікону із Бандерою та Шухевичем

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua