News.ua


Блогер: наші шансоньєтки знову їздили розважати окупантів і з цим варто щось робити

Март 04
20:11 2017

Блогер: наші шансоньєтки знову їздили розважати окупантів і з цим варто щось робити
Блогер Anti-colorados на ресурсі «Лінія оборони» дав кілька коментарів з приводу постійних вояжів деяких українських виконавців на територію країни-окупанта і поділився міркуваннями з приводу шляхів вирішення цієї проблеми, — про це інформує replyua.net.
Так, блогер зауважує, що гуманітарна сфера України перебуває у повному занепаді. Наприклад, знову, наприкінці третього року російської агресії, з’являються повідомлення, що українські шансоньєтки поїхали розважати окупантів – на різдвяні свята в Сочі засвітились Аліна Гросу, Ані Лорак і Світлана Лобода. З огляду на те, що суди Лінча – не наш метод, варто знайти якісь законні шляхи вирішення цієї проблеми, адже скоро від тих, хто «не помічає» війни і збирається «миритись», не буде ніякого рятунку.
Відтак, блогер зауважує, що українська Конституція має один недолік – вона прямо забороняє позбавлення громадянства. Але, якщо допустити певну юридичну казуїстику, то варто згадати, що українці не повинні мати подвійного громадянства і діяти на шкоду інтересам держави. Відтак, якщо сформулювати норму у вигляді словосполучень «втрата громадянства» або «призупинення громадянських прав», вдасться притягти до відповідальності і депутатів, в кишенях яких лежить по три паспорти різних держав, і різних прихильників «примирення з Донбасом», і представників культури, які за копійку готові розважати будь-якого. Здається, відповідний законопроект вже подано до парламенту, тепер справа за народними обранцями, — наголошує блогер.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

МЗС Китаю: «Проблема України» не є проблемою між Пекіном та Вашингтоном

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua