News.ua


Ані Лорак привітає в Кремлі російських жінок з 8 березня

Март 07
12:33 2017

Ані Лорак привітає в Кремлі російських жінок з 8 березня
Російські жінки матимуть можливість почути привітання від української співачки Ані Лорак, яку зараз все частіше можна побачити в РФ. Як передає replyua.net, про це на своїй сторінці в Instagram повідомив російський співак та кум артистки Філіп Кіркоров. Співак опублікував спільну фото з Лорак, де ніжно обіймає її за талію.
«Тільки такий настрій може бути після свята Першої неділі весни від Алли Пугачової. Саме з таким настроєм, який з'явився завдяки пильному і професійному підходу Руслана Росщупкіна, ми з Кароліною виходимо на сцену Кремлівського палацу вітати наших улюблених жінок !!! До зустрічі на цій же сцені 8 березня на традиційному святі краси і моди у Валентина Юдашкіна», — написав Кіркоров. У свою чергу, Ані Лорак опублікувала у себе в Instagram таке ж фото, яке супроводила підписом: «З нетерпінням чекаємо концертів з Філіпом Кіркоровим».
Дизайнер Валентин Юдашкін представить нову колекцію haute couture до сезону весна-літо 2017 під назвою «Золоте століття» 8 березня в Кремлівському Палаці. Показ ексклюзивних моделей майстра доповнять музичні виконавці. Крім Лорак і Кіркорова на сцену піднімуться російські зірки, серед яких Йосип Кобзон, Олександр Розенбаум, Григорій Лепс, Крістіна Орбакайте, Валерія, Микола Басков, Сергій Лазарєв, Олег Газманов, Стас Михайлов і інші знаменитості.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Як не можна використовувати флешку: названо 5 популярних помилок

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua