News.ua


Анастасія Приходько стала володаркою престижної премії за патріотизм

Март 09
17:44 2017

Анастасія Приходько стала володаркою престижної премії за патріотизм
Відома українська співачка Анастасія Приходько, котра чітко проявила своєю патріотичну позицію, отримала почесну нагороду — медаль «За відродження України», передає replyua.net з посиланням на запис артистки на Facebook. Приходько показала свою нагороду і зізналася, що це для неї велика честь.
У свою чергу, голова всеукраїнського жіночого руху «За вільну Україну» і військовий волонтер Раїса Шматко показала, як Насті вручали нагороду. «Сьогодні до нас в штаб прийшла Настя Приходько. На жаль, вона не змогла бути з нами на заході" «Україна жіночого роду 2017», тому прийшла сьогодні. І ми з величезним задоволенням вручили їй нагороду – медаль «За відродження України» і нагороду «Ангели кохання». Успіхів тобі, дорога Анастасіє, всюди і завжди», — написала Шматко.
Медаль «За відродження України» є недержавною всеукраїнською нагородою з особливим статусом. Її заснували з метою сприяння розвитку громадянської свідомості та патріотизму. Нею нагороджують громадян різних сфер діяльності за патріотизм, громадянську активність і самовідданість, спрямовані на відродження і розвиток державності України.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Через страйк диспетчерів у Франції скасують понад 60% авіарейсів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua