News.ua


Як вибрати надійного хостера

Декабрь 15
14:26 2017

Якщо ви створюєте сайт, то, можна сказати, що ви створюєте представництво своєї компанії, тільки віртуальне. За аналогією, якщо в реальному житті вам би знадобився офіс, то була б потрібна і територія для його розміщення. В інтернеті роль такої території грає хостинг. У якого постачальника придбати послугу, коли всі навколо твердять, що вони — номер один? І на що орієнтуватися, щоб розмістити свій бізнес з гарантією надійності? Спробуємо розібратися.

1. Фізичне розміщення серверів

Місце розміщення серверів може вплинути на швидкість роботи вашого сайту. Тому логічно вибирати країну згідно цільової аудиторії. Якщо ваш сайт орієнтований на співвітчизників, вам підійде Україна або ж країна, яка знаходиться відносно недалеко. А ось інша частина світу, на кшталт Азії або США, в якості місця розміщення серверів для вас буде не кращим варіантом.

2. Тарифний план

Крім орієнтації на свій бюджет, варто звернути увагу також на кілька інших пунктів. Наприклад, на кількість потрібних вам сайтів, які зажадають розміщення. Якщо при покупці хостингу вам дають можливість розмістити лише один сайт, а вам потрібно або може знадобитися в майбутньому розмістити більше одного, зверніться до інших постачальників послуги. Деякі провайдери дають можливість розмістити два, три, п’ять або навіть більше сайтів за одним тарифом.

Крім того, варто врахувати розмір наданого дискового простору. Це має значення, якщо ви плануєте утримувати великий обсяг інформації.

3.Технічна підтримка

Зверніть увагу, які контакти представлені на сайті компанії. Чи вказане, що підтримка працює цілодобово? Чи зможете ви звернутися зі своїм питанням по зручним вам засобам зв’язку, таким як телефон, чат, електронна пошта? Оскільки клієнти хостинг-провайдерів, найчастіше, не є фахівцями з технічних моментів, кваліфікована допомога в будь-який час — це ваше збережене час і нерви. Однак навіть неспеціалістам не варто забувати, що підтримка вирішує проблеми з хостингом, а не з чимось іншим, на кшталт багів в вашому програмному коді.

Звичайно, існує ще ряд інших важливих параметрів, таких як наявність резервного копіювання, швидкість роботи, час роботи сайту без збоїв і відповідність технічним вимогам — на все це також потрібно звертати увагу при розміщенні сайту. Також можно прочитати відгуки про компанію, що також допоможе вам сформувати повну картину про хостера, якого ви обираєте.

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Харви Вайнштейну отменили приговор — Афиша bigmir)net

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua