News.ua


Вміст газового балончика

Март 06
14:18 2018

Вміст балона зазвичай вказано на етикетці, або на самому балоні. Для балончика Терен 4М — це речовини МПК + CS.

Уважно вивчіть етикетку до покупки ГБ. Це пов’язано з появами нових моделей — можливо, з часом з’являться більш ефективні моделі, ніж продаються зараз.

Тепер перейдемо безпосередньо до вмісту. Газові балончики споряджаються наступними дратівливими речовинами:

1. CS (о-хлорбензіліденмалонодінітріл) — один з традиційних лакриматоров, володіє низькою ефективністю. Дозволена в балончиках зміст — 150 мг. Подразнює слизові оболонки, а в основному на очі. Основним недоліком даної речовини є вкрай ослаблене дію на осіб, які перебувають у стані сп’яніння, і собак. Балончик, що містить 250 мг CS на 65 мл надає досить слабкий вплив. Затримка становить більше 15 сек, час дії не більше півгодини.

2. CN (а-хлорацетофенон) майже не застосовується через низьку ефективність і високу токсичність. По дії практично аналогічний CS, але діє значно слабше. Допустимий вміст так само 150 мг. На сьогоднішній день в газових балончиках практично не використовується.

3. OC (олеорезин капсикум) екстракт натурального перцю. Допустимий вміст 1000 мг. В основному так само подразнює вплив на слизові оболонки і очі. Навіть в такій малій концентрації досить ефективний, ефективний проти собак і осіб, які перебувають у стані сп’яніння. Має затримку не менш 4 секунд, але при цьому — дуже жорстке дію. Сильно відрізняється за пекучості, на балонах, як правило, не вказують.

4. МПК (морфолід пеларгоновой кислоти). Синтетичний аналог ОС, дія практично аналогічно, але трохи слабше. Допустимий вміст так само 1000 мг. Балончик, споряджений МПК (1000 мг на 65 мл) дав невелику затримку.

5. CR (дибензоксазепін). Має найвищу ефективність з усіх перерахованих, але в нашої кріні його кількість обмежена 20 мг на балон. Саме тому його переваги в тій концентрації, в якій він випускається зараз, незначні.Деякі балончики містять не «чистий» ирритант одного типу, а суміші. Вони більш ефективні в більшості випадків, ніж «чисті» ГБ. Купить газовый баллончик зі змістом будь-якого активного речовини можна в інтернет магазині Shokershop.com.ua

Основний характер впливу сумішей зводиться до наступного:

1. CS + МПК має меншу затримку, ніж просто МПК і більш жорстке дію.

2. CR + МПК має велику затримку, ніж CS + МПК, а й більш жорстке дію.Розглядаючи ефективність тих чи інших сумішей, варто відзначити наявність деяких міфів, пов’язаних з ними.

Отже, по-перше, балончиків з нервово-паралітичним газом не існує, щоб не розповідали вам знайомі і продавці в магазині, розписуючи їх високу ефективність. Якщо вам запропонують купити такий балон, наприклад, без етикетки — сміливо відмовляйтесь.

По-друге, жоден з аерозольних ГБ, що не буде ефективний на дистанції понад 1, максимум 1.5 метрів (А маленькі, 25 мл ГБ і того менше).

По-третє, жоден з балонів не дасть миттєвого зупиняє ефекту — правопорушник матиме як мінімум 1-2 секунди, щоб дістатися до Вас.Далі.

Можливо, Ви чули розмови на тему того, що ГБ -виключно ‘дамське’ зброю і користуватися ним жоден поважаючий себе чоловік не буде. Зазвичай за такими розмовами немає ніякого практичного досвіду. Пам’ятайте це. Свою безпеку Ви забезпечуєте самі.Слід запам’ятати важливу річ — організм людини в стані алкогольного та / або наркотичного сп’яніння слабо реагує на подразнюючі речовини. Не всі іррітанти ефективні проти собак.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сольський подав заяву про відставку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua