News.ua


Журналісти Russia Today прибули на місце підриву патруля ОБСЄ за три хвилини – Тимчук

Апрель 24
21:39 2017

Журналісти Russia Today прибули на місце підриву патруля ОБСЄ за три хвилини – Тимчук

Військові експерти “Інформаційного спротиву” заявили, що знімальна група російського каналу Russia Tuday прибула на місце підриву автомобіля патруля спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ за три хвилини після вибуху. Про це у своєму Facebook написав координатор групи “ІС”, народний депутат від “Народного фронту” Дмитро Тимчук.

За даними “ІС”, вибух стався об 11.17 23 квітня, а вже об 11.20 на місце прибула знімальна група телеканала Russia Today.

“О 11.28 прибув автомобіль “Нива” кольору хакі з невпізнаними цивільними, які віддавали вказівки російським журналістам”. О 15.44 приїхала так звана поліція “ЛНР”, 15.48 – автомобіль медичної служби для вивезення тіла загиблого співробітника ОБСЄ”, – йдеться в повідомленні.

О 16.00 за автомобілем прибув автокран для евакуації.

Нагадаємо, що вчора, 23 квітня, українська сторона Спільного центру з контролю та координації повідомила, що в Луганській області підірвалася машина патруля СММ ОБСЄ. Унаслідок вибуху загинув один співробітник місії, ще двох було поранено.

У “ДНР” заявили, що автомобіль ОБСЄ, який підірвався на міні, відхилився від “основного маршруту”.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Юрій Мороз назвав склад збірної України U16 на турнір розвитку УЄФА

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua