News.ua


Військові показали результати обстрілу Авдіївки

Март 19
05:00 2017

Військові показали результати обстрілу Авдіївки
Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують обстрілювати житлові квартали населеного пункту Авдіївка знаючи, що там немає військових об’єктів. Вони цілеспрямовано відкривають вогонь з артилерії та танків по мирному населенню. Про це у суботу, 18-го березня, повідомляє прес-центр штабу АТО, передає newsonline24.

«В результаті обстрілів у помешканнях Авдіївки пошкоджені стіни, дахи, вікна, двері, осколками знищено побутову техніку. Агресія проти України триває», – зазначається у повідомленні. Наголошується, що проросійські бойовики відкривають вогонь по мирним районам Авдіївки знаючи, що там немає українських військових та військової техніки, яку б вони нібито хотіли знищити.

Як повідомлялося, з кінця січня поточного року в районі населеного пункту Авдіївка на Донецькому напрямку почалося загострення ситуації: російсько-окупаційні війська почали активніше обстрілювати позиції ЗСУ, використовуючи важку артилерію та танки. При цьому було помічено, що ситуація загострилася відразу після того, як пройшли телефонні переговори між президентами Сполучених Штатів Америки та Російської Федерації Дональдом Трампом та Володимиром Путіним.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Спікери країн Балтії закликали Конгрес США не зволікати з підтримкою України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua