News.ua


Військова розповіла про свою моторошну роботу в АТО

Март 19
18:18 2017

Військова розповіла про свою моторошну роботу в АТО
Постійна робота з транспортування тіл загиблих військових Збройних сил Україні в зоні АТО не стає «звичною справою». Про це у себе на сторінці у ФБ розповіла військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Чорна Оксана, передає newsonline24.

«Чорні мішки… я їх ненавиджу. Це важкий, щільний та холодний поліетилен. Хоча насправді він не чорний… темний сірий відтінок. Він складений акуратно та має гострі краї. За моїм сидінням у кареті швидкої завжди лежали такі два екземпляри, нібито нагадуючи, наскільки наше життя беззахисне та швидкоплинне. А наша мета – не дати зустрітися цьому пакету та тому, для кого він призначений», – розповіла вона.

В той самий час вона зазначила, що є декілька мішків для «вантажу 200». «Вони бувають білі, чорні та сірі. Ті що чорні – не такі щільні і бувають випадки, що вони прориваються. Іноді доводиться везти їх відкритими, щоб не рвались. Пробуєш закрити блискавку на мішку руками в печатках, які вимазані кров’ю. Руки слизькі і в повітрі відчувається запах заліза. Це той запах, від якого нудить. Запах схожий на той, коли на базарі виносять свіже м’ясо», – додала військова. При цьому жінка наголосила, що кожного разу ця робота викликає у неї серйозне емоційне навантаження.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Аргентина подала заявку на здобуття статусу глобального партнера НАТО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua